Bokningsinformation

BOKNINGSINFORMATION

Strötider kan bokas tidigast 3 veckor innan spel.

Om du skulle få förhinder har du rätt att flytta din tid via vår reception senast 12 timmar innan spelstart. Avbokning av bokad strötimme måste ske senast 12 timmar innan annars förfaller bokningen till betalning.

All kontakt sker via reception, 040-165570.

Läs detta innan du bokar och betalar

Du loggar in dig med ditt kundnummer. Ring receptionen om du inte vet ditt kundnummer 040-165570.

Om du inte tidigare har skapat lösenord är det de 6 första siffrorna, (ex.850201) i personnumret tillhörande kundnumret du vill logga in på, som är ditt lösenord. Har du glömt ditt lösenord klickar du på hänvisningen under inloggningsrutan ''glömt lösenord'' så får du ett nytt via mail till den e-postadress som finns registrerad hos oss. Ring till receptionen 040-165570, för att kontrollera eller uppdatera din e-postadress.

När du har loggat in dig, kontrollera så att alla personuppgifter är rätt.

ANVÄND INTE WEBLÄSARENS TILLBAKA FUNKTION om du har missat något utan använd programmets funktioner och menyer.

Bokningen eller anmälan till tennisskolan är inte giltig förrän den är betald och alla priser gäller per termin. Avslutar ni bokningen innan betalningen är genomförd så försvinner den från vårt system.

Information för anmälningar till tennisskolan.

Era önskemål om dag och tid gör ni i fliken "personuppgifter" och här kan ni gå in när som helst och skriva in era önskemål.

Om ni spelar fler än en gång per vecka är ni berättigad till rabatt på den billigaste gruppen. Denna rabatt kan vi i nuläget inte styra via nätet utan rabatten får ni tillgodo och kommer att regleras i samband med fakturering av medlemsavgiften vid terminstart.

Välkommen!

 
Denna tjänst är utvecklad av BRP Systems AB.